Katolická charismatická obnova
  

Hlavní menu:


Michelle Moran byla zvolena novou prezidentkou ICCRS

23.06.2007, kategorie: Zprávy

V dubnu zvolil ICCRS (Mezinárodní služebný tým katolické charismatické obnovy) novou prezidentku. Alan Panozza z Austrálie skončil své druhé volební období a z různých důvodů cítil, že je čas z funkce odstoupit. Byl prezidentem od roku 2000. Jeho předchůdcem byl Charles Whitehead.

Naší novou prezidentkou je Michelle Moran z Anglie. Spolu se svým mužem Petrem slouží v komunitě Sion v Brentwoodu poblíž Londýna. Tato komunita pořádá školy evangelizace, formuje misionáře a pořádá programy ve farnostech.

Michelle se narodila roku 1958 na severu Anglie, v Leeds. Obrátila se a křest v Duchu přijala již v mládí. Vystudovala sociologii a teologii na univerzitě v Londýně. Jako členka národního služebného týmu sloužila v Anglii a v roce 2000 se po Charlesi Whiteheadovi stala předsedkyní. V roce 2001 byla zvolena za členku výboru ICCRS jako zástupce pro západní a severní Evropu, a později se stala předsedkyní evropského podvýboru ICCRS. Protože je Michelle nyní prezidentkou ICCRS, zvolí rada ICCRS jiného zástupce pro západní a severní Evropu. Tato osoba bude vybrána na základě návrhů z národních týmů jednotlivých zemí dané oblasti.

Podpořme Michelle a její novou službu svými modlitbami.

Převzato z bulletinu EUCCRIL, vydávaného Evropským podvýborem ICCRS.


  
© 2001-2013 Katolická charismatická obnova. Použití textů je možné se svolením redakce. ISSN 1214-2638.
© Design, redakční systém: Webdesignum 2007 - 2018
Nejčastěji hledané výrazy: Charismatická obnova | Vnitřní uzdravení | Vojtěch Kodet | Tábor Jump