Katolická charismatická obnova
  

Hlavní menu:


Věc: Poradci managementu v Galileji

26.09.2003, autor: Odesílatel: Poradci managementu v Galileji, kategorie: Křesťanský život

VĚC: PORADCI MANAGEMENTU V GALILEJI Odesílatel: Poradci managementu v Galileji Adresát: Ježíš Nazaretský


Vážený kliente,


děkujeme za zaslání údajů o dvanácti mužích, které jste si vybral jakožto manažery své nové organizace. Jejich profily jsme prozkoušeli řadou našich obvyklých testů a posíláme Vám své výsledky.


Dovolte nám nejprve několik všeobecných postřehů o povahových typech osob, které jste si vybral. Většina těchto kandidátů jsou lidé velice průměrní, rozhodně nemají kvality potřebné pro vysoké řídící pozice, jejich povahové rysy a původ nevypadají zvláště příhodné s ohledem na efektivnost, loajalitu a velkolepou vizi, jež bude vyžadovat rozvoj Vaší organizace. Máme výhrady zvláště pokud jde o Šimona Petra, muže, s kterým počítáte na místo vedoucího řídícího týmu. Naše testy rysů osobnosti indikují dispozici nestálosti. Je velice emocionální (emotivní?), se sklonem k impulsivnímu chování a k přílišnému nadšení v situaci, kdy je rozrušen. Zároveň má silný obranný reflex a tendenci ventilovat své pocity ve stresové situaci ať už klením či pláčem. Má přehnané sebevědomí, typ člověka, který si myslí, že může chodit i po vodě, ale ve skutečnosti tam zahučí jako kámen. Máme důvod se domnívat, že bude-li jeho loajalita vůči Vám a Vaší organizaci vystavena zkoušce, Šimon Petr selže. Tento typ člověka bude stěží vhodným základem, na kterém byste mohl budovat svou církev anebo s ním počítat ve chvíli bouře.


S radostí Vám však můžeme sdělit, že jsme v jednom z Vašich kandidátů odhalili značný potenciál. Je to talentovaný člověk, velice schopný a charakterní. Je vynikající ve styku s lidmi, navazuje dobré kontakty. Kromě toho má zdravou ctižádost a vykazuje silnou tendenci ve věci finanční zodpovědnosti. Proto plně souhlasíme s Vaším výběrem v případě Jidáše Iškariotského.


S přáním všeho nejlepšího Vám i Vašemu novému podnikání


Společnost Poradců managementu v Galileji




(ze skript Transmitter překlad -kl-)


  
© 2001-2013 Katolická charismatická obnova. Použití textů je možné se svolením redakce. ISSN 1214-2638.
© Design, redakční systém: Webdesignum 2007 - 2018
Nejčastěji hledané výrazy: Charismatická obnova | Vnitřní uzdravení | Vojtěch Kodet | Tábor Jump